Mokos

LifestyleAmbicija – Stiže nova kolekcija
Ambition - New collection comming soon

Ambicija – Stiže nova kolekcija

I

t occurred to me that ambition is used in both good and bad contexts in human narratives. My whole life has been accompanied by the epithet of ambitious... girl, student, volleyball player, pianist, sister, friend, mother, employee, daughter-in-law, etc.

Ona je ambiciozna, to se na njoj videlo još od detinjstva, zato je dotle I dogurala.

Ona je ambiciozna, zato je hladna u poslovnim odnosima, usmerena je samo na sopstveni napredak. Ona je ambiciozna, pred njom je divna budućnost. Ona je ambiciozna, ne posustaje pred preprekama. Ona je ambiciozna pa radi previse. Ona je ambiciozna I kulturna mlada dama koja ume sa svima. Ona je ambiciozna pa je dogurala daleko. Da je bila manje ambiciozna ne bi propustila ovo ili ono.

Ambition - New collection comming soon

Da li je ambicija ono što pokreće žene u Srbiji da se oslobode svih stega i kočnica ka najboljoj verziji sebe ili je ambicija ta koja nas sputava da budemo slobodne I zadovoljne u svim sferama života?

Koji je odevni stil ambiciozne žene u Srbiji?

< class="qodef-m-title" style="margin-right: 0px" > Is ambition a burden or a strength?

Nova kolekcija brenda Mokoš svoju inspiraciju pronalazi upravo u ovoj osobini kod žena. Mokoš se odlučila da oblikuje žensku ambiciju u striktne forme dok je ogoljuje riskantnim detaljima. Nekako to tako i biva, ambicija kod žena je još uvek često nepodržana od strane šire socijalne okoline, ponekada čak i negodovana od prijatelja, karikirana od poznatih brižnika, neshvatljiva od Vama najbližih. Sa druge strane ambicija je najčešće i u ženskom i u muškom odrastanju podjednako podrivana, izazivana i negovana. Ambiciozne devojčice odrastaju u ambiciozne zrele žene i tada se verovatno prvi put i suočavaju sa glavnom poteškoćom ovog teksta.

Da li je ambicija breme ili snaga?

Breme

Žene koje nisu okarkterisane kao ambiciozne možda žive jednostavnije. Možda su prilagodljivije svim novim životnim ulogama. Majka i ne mora biti ambiciozna, ima više vremena da bude sa porodicom. Supruga je praktičnije da nije ambiciozna, ipak muškarcu ambicija više priliči. Prijateljica je ambiciozna i jako je cene zbog toga, ali nema vremena za druženje kao nekada. Ja sam ambiciozna i toliko bih toga mogla i želela da uradim i postignem samo kada bi dan bio duži.

Tradicionalne i damske dužine, bela kragna sa jasnim ivicama, duboke manžetne, striktna i jednostavna forma modela iz nove kolekcije oslikavaju i brane socijalnu neophodnost bremena koje ambicija nosi. Struktura kašmira koji je osnovni materijal kolekcije daje na značaju svim onim nežnostima koje ambiciozna žena zauvek nosi u sebi i sa sobom. Jednostavni dezeni simbolišu odsutnost ekstremne transformacije i prefinjenost u odrastanju jedne dame.

Snaga

Ambiciozne žene će možda promeniti svet. Svaka po malo, svaka u svojoj sferi delanja. Svaka sa maštom i ljubavlju koja ne izgara. Ambiciozna žena stvara nove prilike kako za sebe tako i za društvo. Ambiciozna žena je srećna kada postigne i najmanji uspeh od kolektivne važnosti. Ambiciozna žena će izvući maksimum iz intelektualnog kapaciteta koji joj je podaren. Ona će iznenaditi, ona če nadamašiti očekivanja. Strah pred ženom koja pleni ambicijom jenjava. Uz vođstvo ambicije žena je samopuzdana i neustrašiva. Ambicija zacrveni obraze i čini ženu seksipilnijom.

Svaki hrabri detalj na modelima iz nove kolekcije čini se nasumično otrgnut. Kao da nešto nedostaje, a baš zbog toga je kreacija kompletna. Golo rame, otkrivena leđa, reveri, naličje muškim odelima su samo deo simbola hrabrosti i neustrašivosti ženske snage.

Dok gledamo razvoj najnovije jesen/zima Mokoš kolekcije ne možemo a da se ne zapitamo makar jedno od pomenutih pitanja iz teksta. Sve mi sa svojim odgovorima i različitošću u životnim iskustvima znamo makar jedno, ovako se oblače ambiciozne žene u Srbiji u 2024. godini.

Uživajte,

Vaša Mokoš.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *