Zaprati me
Uslovi korišćenja - Mokos
22873
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-22873,theme-audrey,eltd-core-1.1.2,user-registration-page,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,tinvwl-theme-style,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,rstr-cyr_to_lat,transliteration-cyr_to_lat,cyr_to_lat,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Uslovi korišćenja

Mokos / Uslovi korišćenja
Poručivanje

Kada ste izvršili naručivanje na našem veb sajtu, vi snosite odgovornost za ispravnost podataka koje ste nam dostavili. Molimo, proverite našu tablicu veličina kako biste se informisali. Za više informacija o veličinama, molimo da nas kontaktirate na office@mokos.rs .

Mokos počinje sa izradom Vaše narudžbine odmah nakon poručivanja. Mi, sem izuzetno, ne držimo zalihe i svi artikli se proizvode po narudžbini, posebno za svakog kupca.

Zamena

Zamena je moguća u slučaju da je proizvod koji Vam je isporučen oštećen ili ukoliko veličina ne odgovara. Nije moguće zameniti jedan proizvod za neki drugi. Kada dođe do zamene, obračunavaće se troškovi slanja. Odgovornost za plaćanje carine ili drugih carinskih troškova, poreza i drugih dažbina je na kupcu.

Ukoliko želite da izvršite zamenu morate nas kontaktirati na office@mokos.rs u roku od 15 dana nakon prijema narudžbine.

Povraćaj

Ukoliko želite da vratite artikal koji ste naručili na našem veb sajtu, molimo da nas kontaktirate na office@mokos.rs u roku od 10 dana nakon prijema porudžbine.

U slučaju vraćanja možete sami izabrati kurisku službu ili možemo mi organizovati vraćanje. Nakon što je vraćanje odobreno, neophodno je da nam se pošiljka vrati u roku od 14 dana za inostranstvo i 3 dana za Srbiju, u protivnom refundacija neće biti izvršena. Nakon što primimo Vašu pošiljku,
refundacija će biti procesuirana u roku od 5 radnih dana. Svi troškovi vezani za slanje, uvozne takse i porezi (ukoliko se jave) biće odbijeni od ukupnog iznosa.

Molimo da uzmete u obzir da vreme procesuiranja refundacije zavisi od banke i da će sredstva biti vidljiva na Vašem računu u roku od 25 radnih dana.

Otkazivanje

Otkazivanje je moguće izvršiti u roku od 2 radna dana nakon što ste izvršili narudžbinu slanjemmaila na office@mokos.rs .

Ne prihvatamo otkazivanje u slučajevima kada je roba već poslata, o čemu će kupac biti blagovremeno obavešten. Ukoliko se narudžbina otkaže kada je narudžbina već poslata, primenjuje se procedura Povraćaj.

Uslovi Vraćanja

Svi artikli moraju biti vraćeni u istom stanju u kom su i primljeni, čisti i ni na koji način oštećeni, u originalnom pakovanju i svim etiketama. Artikli koji su izmenjeni, oštećeni, isprljani na bilo koji način, ne podležu ovoj proceduri i refundacija neće biti izvršena.

Slanje I Isporuka

Isporuka u celom svetu je uključena u cenu svih proizvoda koji se prodaju na office@mokos.rs.Osim naznačene kupovne cene kupac nema dodatnih troškova.

Vreme isporuke varira u zavisnosti od krajnje lokacije na koju se proizvod šalje.

Kada je došlo do poručivanja, u roku od 5 radna dana izdaje se potvrda o poručivanju, a nakon toga pošiljka će biti poslata nakon 15 radih dana.

Vreme tranzita zavisi od destinacije i uvoznih procedura. Obično nije duže od 7 radnih dana, što zavisi od carinskih organa u zemlji primaoca. Za Srbiju, tranzitno vreme je 2 dana.

Artikli koji se rade po meri

Artikli koji se rade po meri se ne mogu izmeniti nizi otkazivati nakon početka procesa proizvodnje, o čemu će kupac biti blagovremeno obavešten.