Zaprati me
Kolekcija haljina "Old Money" brenda Mokos Fashion
24298
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-24298,theme-audrey,eltd-core-1.1.2,user-registration-page,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,tinvwl-theme-style,audrey child-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,rstr-cyr_to_lat,transliteration-cyr_to_lat,cyr_to_lat,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Old Money Kolekcija Večernjih Haljina

Mokos / Old Money Kolekcija Večernjih Haljina

 

Kolekcija haljina „Old Money“ brenda Mokos Fashion prikazuje raspon sofisticiranih i vecernjih haljina koje odišu suptilnom elegancijom. Kolekcija sadrži pažljivo krojene haljine koje naglašavaju lepotu jednostavnosti i suptilnog ukusa.

Dizajner je pažljivo odabrao tkanine koje dodaju luksuzni i suptilni osećaj kolekciji. Svila, saten i čipka su među ključnim tkaninama korišćenim u ovoj prekrasnoj kolekciji proljeće/leto 2023. Ove tkanine pružaju osjećaj luksuza i dodir ženstvenosti koji je sinonim za klasičnu eleganciju.Kolekcija uključuje raspon stilova, od jednostavnog i suptilnog dizajna do složenijih i zahtevnijih haljina.

Svaka haljina je izrađena s pažljivom pažnjom prema detaljima i dizajnirana je da laska ženskom telu. Bez obzira da li idete na formalni događaj ili neformalno okupljanje, kolekcija haljina „Old Money“ brenda Mokos Fashion ima nešto za svaku priliku.

Haljine u ovoj kolekciji su uklopljive u mnoge odevne kombinacije i mogu se nositi formalno ili neformalno, zavisno od prilike. Sveukupno, kolekcija haljina „Old Money“ brenda Mokos Fashion je prvi primier klasične elegancije i suptilnog ukusa. Dizajnerka je uspela stvoriti kolekciju koja je sofisticirana i večna, te će sigurno privući žene koje cene lepotu suptilnog luksuza u modi.