Pravila o privatnosti

Pravila o privatnosti

[vc_row use_row_as_full_screen_section=“no“ center_bck_image=“no“][vc_column][vc_column_text]Politika privatnosti

Poslednji put ažurirano  16-Nov-2022

Datum stupanja na snagu 16-Nov-2022

Ova Politika privatnosti opisuje politiku Miloša Arsića za proizvodnju ostale odeće Mokoš fashion Smoljinac, Moravska 7 Smoljinac, Srbija 12312, Srbija, email: office@mokos.rs, telefon: +381648215109 o prikupljanju, korišćenju i otkrivanju vaših podataka koje mi prikupljamo kada koristite našu veb stranicu ( https://vvv.mokos.rs/ ). („Servis“). Pristupanjem ili korišćenjem Servisa, pristajete na prikupljanje, korišćenje i otkrivanje vaših informacija u skladu sa ovom Politikom privatnosti. Ako se ne slažete sa istim, molimo vas da ne pristupate ili koristite uslugu.

Ovu Politiku privatnosti možemo da izmenimo u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja i objavićemo revidiranu Politiku privatnosti na usluzi. Revidirana Politika stupa na snagu 180 dana od dana kada je revidirana politika objavljena u Servisu i vaš nastavak pristupa ili korišćenje Usluge nakon tog vremena će predstavljati vaše prihvatanje revidirane Politike privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

Informacije koje prikupljamo

Prikupljaćemo i obrađivati sledeće lične podatke o vama:

 • Ime
 • Email

Kako prikupljamo vaše informacije

Informacije o vama prikupljamo na sledeći način:

 • Kada korisnik popuni formular za registraciju ili na drugi način dostavi lične podatke
 • Interakcija sa web-sajtom
 • Iz javnih izvora

Kako koristimo vaše podatke

Koristićemo informacije koje prikupljamo o vama na sledeći način:

 • Marketing/ Promocija
 • Podrška
 • Administrativne informacije
 • Ciljano oglašavanje
 • Upravljanje porudžbinom kupaca
 • Upravljanje korisničkim nalogom

Ako želimo da koristimo vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, tražićemo od vas saglasnost i koristićemo vaše podatke samo nakon što dobijemo vašu saglasnost, a zatim, samo u svrhu(e) za koju dajemo saglasnost osim ako se od nas ne zahteva drugačije do zakon.

Kako delimo vaše informacije

Nećemo preneti vaše lične podatke bilo kojoj trećoj strani bez traženja vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima kao što je opisano u nastavku:

 • Analitika
 • Prikupljanje i obrada podataka

Zahtevamo od takvih trećih lica da koriste lične podatke koje im prenosimo samo u svrhu za koju su preneti i da ih ne zadržavaju duže nego što je potrebno za ispunjenje navedene svrhe.

Takođe možemo otkriti vaše lične podatke za sledeće: (1) da bismo bili u skladu sa važećim zakonom, uredbom, sudskim nalogom ili drugim pravnim procesom; (2) da sprovodite svoje ugovore sa nama, uključujući ovu Politiku privatnosti; ili (3) da odgovorite na tvrdnje da vaše korišćenje Usluge krši bilo koje pravo treće strane. Ako se Usluga ili naša kompanija spoje sa drugom kompanijom, vaši podaci će biti jedna od imovine koja se prenosi na novog vlasnika.

Zadržavanje vaših informacija

Zadržaćemo vaše lične podatke kod nas 90 dana do 2 godine nakon što korisnici ukinu svoje naloge ili onoliko dugo koliko su nam potrebni da bismo ispunili svrhe za koje su prikupljeni, kao što je detaljno navedeno u ovoj Politici privatnosti. Možda ćemo morati da zadržimo određene informacije tokom dužeg perioda, kao što je vođenje evidencije/izveštavanje u skladu sa važećim zakonom ili iz drugih legitimnih razloga kao što je sprovođenje zakonskih prava, sprečavanje prevara, itd. Preostale anonimne informacije i zbirne informacije, od kojih nijedno od vas ne identifikuje (direktno ili indirektno), mogu se čuvati neograničeno.

Vaša prava

U zavisnosti od zakona koji se primenjuje, možete imati pravo da pristupite i ispravite ili izbrišete svoje lične podatke ili da dobijete kopiju vaših ličnih podataka, ograničite ili prigovorite na aktivnu obradu vaših podataka, zatražite od nas da podelimo (prenesemo) vaše lične podatke informacije drugom licu, povući svaku saglasnost koju ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje žalbe u zakonskom organu i druga prava koja mogu biti relevantna prema važećim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam pisati na office@mokos.rs. Odgovorićemo na vaš zahtev u skladu sa važećim zakonom. Imajte na umu da ako nam ne dozvolite da prikupljamo ili obrađujemo tražene lične podatke ili povučete saglasnost za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći da pristupite ili koristite usluge za koje su vaše informacije tražene.

Kolačići

Da biste saznali više o tome kako koristimo ove i vaše izbore u vezi sa ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku o kolačićima. Bezbednost Bezbednost vaših informacija nam je važna i mi ćemo koristiti razumne mere bezbednosti da sprečimo gubitak, zloupotrebu ili neovlašćenu izmenu vaših informacija pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo da garantujemo apsolutnu bezbednost i shodno tome, ne možemo da obezbedimo ili garantujemo bezbednost bilo koje informacije koju nam prenosite i to činite na sopstveni rizik.

Bezbednost

Bezbednost vaših informacija nam je važna i mi ćemo koristiti razumne mere bezbednosti da sprečimo gubitak, zloupotrebu ili neovlašćenu izmenu vaših informacija pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo da garantujemo apsolutnu bezbednost i shodno tome, ne možemo da obezbedimo ili garantujemo bezbednost bilo koje informacije koju nam prenosite i to činite na sopstveni rizik.

Veze trećih strana i korišćenje vaših informacija

Naša usluga može da sadrži veze ka drugim veb lokacijama kojima mi ne upravljamo. Ova Politika privatnosti se ne bavi politikom privatnosti i drugim praksama bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojom veb lokacijom ili uslugom kojoj se može pristupiti putem veze na Servisu. Preporučujemo vam da pregledate politiku privatnosti svakog sajta koji posetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih sajtova ili usluga trećih strana.

Službenik za pritužbe/zaštitu podataka

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa obradom vaših informacija koje su dostupne kod nas, možete da pošaljete e-poštu našem službeniku za žalbe na adresu Miloš Arsić pri proizvodnji ostale odeće Mokoš fashion Smoljinac, Moravska 7 Smoljinac, email: office@mokos.rs. Rešićemo vaše nedoumice u skladu sa važećim zakonom.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

LOGO-DEFAULT-light-small

Find us

Contact